2012. július 5., csütörtök

Tojásos-lecsós bulgur

Ebben a kánikulában főzni vagy sütni igazi hőstett. Ez az étel viszont nagyon egyszerű és mindössze pár perc.

Hozzávalók
2 lila hagyma, 2 paradicsom, 1 tv paprika, petrezselyemzöld, 2 bögre bulgur, 4 tojás, olívaolaj, só, bors

A bulgurt egy tálba teszem, megsózom, majd forró vízzel leöntöm és 15 percig állni hagyom.
Közben a zöldségeket felkarikázom/felkockázom és kevés olívaolajon megfonnyasztom. Sóval és borssal ízesítem. Jöhet rá a lecsöpögtetett bulgur, egy-két keverés és ráöntöm a felvert tojásokat. Pár pillanat alatt a tojás megsül, belekeverem az aprított petrezselymet és kész is.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése